Reünie i.v.m. 25 jaar Zonnewiel!!

Op zaterdag 13 mei organiseren we in verband met ons 25 jarig jubileum voor al onze oud-Zonnewielleerlingen en collega’s een fantastische reünie. Je bent van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Natuurlijk doen we dit in het voor jou bekende hoofdgebouw aan de Bongerdstraat 4. De kosten voor deze reünie zijn €10,- . Dit kun je meteen bij binnenkomst (gepast) betalen. Je krijgt hiervoor vier consumptiebonnen, een polsbandje, er is muziek, heel veel gezelligheid, mooie oude foto’s …..Natuurlijk hopen we op een grote opkomst want we willen jullie natuurlijk wel allemaal zien en spreken. Dus tip al je oud klasgenoten zodat we elkaar allemaal op 13 mei weer kunnen ontmoeten. Je moet je hiervoor wel even aanmelden door een e-mail te sturen naar 25jaar@zonnewiel.nl. Vermeld hierbij je naam en de periode dat je bij ons op school hebt gezeten. Houd verder onze Facebookpagina in de gaten. Als je nog mooie foto’s hebt over jouw tijd bij ons op school dan kun je deze ook met je aanmelding meesturen. We hebben er zin in!!